Μέρα ενημέρωσης
Το κέντρο λόγου, γραφής, μάθησης & εμπλουτισμένης εκπαίδευσης FAMILY LAND Μοσχάτου σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή μέρα ενημέρωσης , πρόληψης και παιχνιδιού την Τετάρτη 16/9 9.00-21.00 στην πλατεία Μεταμόρφωσης.
"FamilyLand κ' στο Μοσχάτο!"
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη νέο μας κέντρο στο Μοσχάτο!
Παιδιά 3-4 ετών
Πότε πρέπει οι γονείς να ζητήσουν την συμβουλή ενός ειδικού: Εάν η ομιλία του παιδιού δεν γίνεται κατανοητή από το περιβάλλον του. Αν παρουσιάζει επαναλήψεις..
Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά 4 έως 12 ετών


Το τμήμα Δημιουργικής Απασχόλησης & Εμπλουτισμένης Εκπαίδευσης των Family Land, καλωσορίζει το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, για παιδιά από 4 έως 12 χρονών.

Το θεατρικό παιχνίδι είναι ένας τρόπος να οξύνουμε την φαντασία των παιδιών, να αναπτύξουμε την ψυχοκινητική τους έκφραση, να οξύνουμε την κρίση τους και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να δράσουν συλλογικά, αφού το θέατρο είναι τέχνη σύνθετη και συλλογική.

Με κινητικές ασκήσεις, παντομίμα, αυτοσχεδιασμούς και δραματοποίηση, τα παιδιά αποκτούν σωματική πειθαρχία, αναπτύσσονται, εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους, κινούνται και εκφράζονται ελεύθερα, χωρίς αναστολές, παρατηρούν και εξασκούν τη συγκέντρωσή τους.

Δώστε κι εσείς την ευκαιρία στα παιδιά σας να ταξιδέψουν στον κόσμο του θεάτρου και να ανεβάσουν τις δικές τους παραστάσεις! Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα με διάρκεια μιάμισης ώρας και το μηνιαίο κόστος είναι 50,00 ευρώ (30,00 ευρώ για τρίτεκνες & πολύτεκνες οικογένειες).


*Δηλώστε τώρα συμμετοχή για ένα δοκιμαστικό μάθημα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.