Μέρα ενημέρωσης
Το κέντρο λόγου, γραφής, μάθησης & εμπλουτισμένης εκπαίδευσης FAMILY LAND Μοσχάτου σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή μέρα ενημέρωσης , πρόληψης και παιχνιδιού την Τετάρτη 16/9 9.00-21.00 στην πλατεία Μεταμόρφωσης.
"FamilyLand κ' στο Μοσχάτο!"
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τη νέο μας κέντρο στο Μοσχάτο!
Παιδιά 3-4 ετών
Πότε πρέπει οι γονείς να ζητήσουν την συμβουλή ενός ειδικού: Εάν η ομιλία του παιδιού δεν γίνεται κατανοητή από το περιβάλλον του. Αν παρουσιάζει επαναλήψεις..
Σχολική Μελέτη & Ενισχυτική Διδασκαλία

Για όλες τις τάξεις Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου

Από το 2008, δημιουργήσαμε το τμήμα εκπαίδευσης, για τα παιδιά που έχουν ανάγκη έναν διαφορετικό και πιο δημιουργικό τρόπο εκμάθησης, για τα παιδιά που χρειάζονται την καθοδήγηση και οργάνωση, όπως επίσης και για τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, ακολουθώντας στοιχεία του Σουηδικού εκπαιδευτικού συστήματος. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για την δημιουργία του τμήματος, ήταν ο μειωμένος χρόνος των γονέων στο να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές σχολικές υποχρεώσεις, όπως επίσης και οι συγκρούσεις και οι αλλαγές συμπεριφοράς των παιδιών προς τους γονείς.

Τα Κέντρα Family Land, ασχολούνται με την εκπαίδευση των παιδιών εδώ και 10 χρόνια. Το εκπαιδευτικό σύστημα που ακολουθούμε είναι παιδοκεντρικό, υποστηρίζοντας την ελευθερία και αυτονομία του παιδιού, θέτοντας τον εκπαιδευτικό σε ρόλο συνεργάτη. Σε αυτό το μοντέλο εκπαίδευσης καλλιεργούνται με δημιουργικούς τρόπους έκφρασης, οι νοητικές, συναισθηματικές και κοινωνικές δυνατότητες του παιδιού.
Τα προγράμματα μας απευθύνονται σε γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να προσπαθούν, να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη, να αγαπήσουν τη μάθηση και να βρίσκονται σε ένα ασφαλή περιβάλλον με έμπειρους εκπαιδευτικούς της ειδικής αγωγής.


Τα μαθήματα πραγματοποιούνται είτε ατομικά είτε σε ομάδες .Το πρόγραμμα φτιάχνεται με βάση τις ικανότητες και δυσκολίες κάθε παιδιού, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους.

 • Ατομικά και ομαδικά προγράμματα καθημερινής μελέτης για παιδιά δημοτικού
 • Ενισχυτική διδασκαλία για τα παιδιά Γυμνασίου & Λυκείου
 • Τεχνικές οργάνωσης διαβάσματος
 • Συνεχής έλεγχος των δυσκολιών του παιδιού
 • Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό
 • Συνεργασία με τους δασκάλους και τους γονείς
 • Σωστή & αποδοτική προετοιμασία του παιδιού σε όλα τα σχολικά μαθήματα
 • Έμπειροι ειδικοί θεραπευτές
 • Επαναληπτικές ασκήσεις -προετοιμασία διαγωνισμάτων
 • Εβδομαδιαία τεστ προόδου
 • Εκπαιδευτικά παιχνίδια

Τα Family Land καινοτομούν στο χώρο, συνδυάζοντας τη σχολική μελέτη
με προγράμματα εξωτερικών δραστηριοτήτων εμπλουτισμένης εκπαίδευσης.

Για να ενταχθεί ενα παιδί στο προγραμμα σχολικής μελέτης, γίνεται η λήψη ιστορικού απο την υπεύθυνη των Family Land, στην συνέχεια πραγματοποιούμε μαθησιακή αξιολόγηση στο παιδί και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το ταξίδι της μάθησης.

Κάνουμε οτι καλύτερο για το παιδί σου, γιατι απλά.. είναι και δικό μας.. !!